Hvor finner du oss?

Det beste med Frisbeebutikken, er at vi er der det spilles diskgolf. Derfor har vi ingen tradisjonelle butikklokaler, men hele butikken på hjul.
I Trondheim er vi så heldige å ha to fantastiske diskgolfklubber, så derfor har vi lagt åpningstiden vår minimum en time før serierundene der.

Sjekk facebooksidene til klubbene for å være sikker på at du finner oss på riktig bane.

I tillegg pleier vi gjerne å være ute på banen på fine sommerkvelder og i helgene. Vi varsler alltid på vår facebookside når vi kjører ut butikken.
Der vil du også finne informasjon om arrangementer vi deltar på, nye disker vi får inn samt at du kan stille oss spørsmål direkte på chat. Vi svarer kjapt!


Hva gjør vi?

Frisbeebutikken skal skape vekst i diskgolf-miljøet i Midt-Norge.

En viktig del av det vi gjør, er å tilby disker, utstyr og kompetanse til regionens nybegynnere så vel som de mer etablerte spillerne. Som en fersk butikk i et nisjemarked, jobber vi hardt for å kunne tilby våre kunder et rikelig utvalg av disker til svært konkurransedyktige priser. Vårt engasjement for sporten tar oss ut av butikklokalet til banene der sporten utøves. Dette gir våre kunder den unike muligheten til å få hjelp til å finne riktig utstyr, holde disken i hendene og prøvekaste før de kjøper.

En annen viktig del av det vi gjør er å bygge baner.
En diskgolfbane kan nesten bygges hvor som helst, med vår erfaring og kreativitet. Vi tar imot oppdrag fra offentlige og private institusjoner som ønsker å se mulighetene for å bygge sin egen bane. Vi er med hele veien fra en uforpliktende befaring av området, gjennom design av trygge baner og bistand til søknadsskriving, til anskaffelse av kurver, skilt og utkastfelt. Med vårt gode nettverk i diskgolfmiljøet, kan vi også sørge for at åpningsfesten og videre bruk av banen blir populært.

Vi i Frisbeebutikken er stolte av måten vi bidrar til sporten, og selv om diskgolf i det store og hele kan ansees som en nisjesport vet vi at den er i sterk vekst i Midt-Norge. Vi skal bli enda mer tilgjengelige i regionen og bidra til at flere får prøvd seg, gammel som ung, på å ha det gøy ute på banen.